Tips för dig som ska flytta i Östergötland

Är du på gång att flytta till, från eller inom Östergötland? Då har vi några tips för att göra det enklare och roligare. 

Packa smart

Ett fel många gör när de flyttar är att de börjar för sent med packandet och det blir massor av onödigt stressande. Börja i god tid att packa lådor, och spara bara de saker du faktiskt använder till sista stund. Förrådet till exempel, det är säkert fullt av prylar som lika gärna kan ligga i lådor fram till flyttdagen. 

När man väljer flyttlådor så är vårt bästa tips att använda lika stora lådor, och att ha många av dem så man slipper packa ur och packa i för många gånger. Tänk också på att inte packa för tungt i lådorna. Det blir lätt ryggskador annars ... 

Lämna bort det jobbiga

Hyr in en firma för flyttstädning i Norrköping så slipper du tänka på den biten. Att kunna fokusera på själva flyttandet och släppa taget om saker som städning gör att det blir både enklare och roligare att flytta. 

Nu bor ju inte alla i Norrköping såklart, men det finns ju även flyttstäd i Linköping, som du kan läsa mer om här, och i andra orter i Östergötland. Med rätt städhjälp så får du en godkänd besiktning av lägenheten, eller vetskapen om att ditt gamla hus är rent, när det är dags att ta nya kliv in i framtiden i ett nytt boende. Vill du ha fler tips? Kolla gärna runt på vår sida, vi tipsar om allt! 

13 Jan 2021