WeGot – möbelbutiken med det mesta

Om du är i behov av nya möbler eller inredning så rekommenderar vi wegot.se. Denna möbelbutik har ett brett sortiment på nätet men finns även med en fysisk butik i Malmö. Hos dem hittar du allt från matstolar, sängar, soffor, utemöbler till vacker inredning och elkaminer.

Vad kan WeGot erbjuda?

Wegot har ett stort utbud som gör att du kan handla allt du behöver via nätet. Oftast finns 90 % av alla möbler och produkter i lager vilket gör att du kan få dem levererade omgående. Du får dessutom öppet köp i 14 dagar och handlar du på faktura så slipper du fakturaavgiften. Bor du i Malmö eller helt enkelt har vägarna förbi så rekommenderas ett besök i deras stora butik. Den är på 1200 kvm och innehåller allt du kan tänka dig i möbelväg. I anslutning till butiken ligger WeGots lager som är på hela 10 000 kvm.

Inred ditt hem med möbler från WeGot

Oavsett om det är en enstaka möbel eller ett helt bohag du behöver så lär du hitta det du söker hos WeGot. Satsa på en ny skön säng eller varför inte en soffa? När det kommer till inredning så finns det en hel del att välja mellan. Du finner både mattor, lampor, tavlor, speglar och andra inredningsdetaljer. Allt du kan tänka dig ditt hem behöver. För uteplatsen hittar du trädgårdsmöbler, solsängar och dynboxar. Komplettera gärna med en gasolvärmare eller en utegrill för den mest idealiske uteplatsen.

2 Mar 2016