Ta betalt på nätet

pengarI dag finns det många sätt att tjäna pengar på nätet. T.ex. på sin webbsida eller blogg. Man kan ta betalt för tjänster med s.k. mikrobetalningar. Ta betalt via sms, telefon är exempel på mikrobetalningar. Kunden debiteras då via sin telefonräkning för de tjänster han köpt. Att ta betalt på detta sätt är säkert och pålitligt eftersom kunden inte behöver lämna ut kort eller bankuppgifter.

Annars är kort och bankbetalning ett alternativ som man bör erbjuda om man ska ta betalt. Särskilt om det handlar om lite större belopp. Betalning mot faktura är också ett tänkbart alternativ även om det kräver en del administration.

Om man har många besökare på sin webbplats eller blogg är det ett utmärkt tillfälle att tjäna pengar med affiliate program. Det innebär att man anmäler sig till ett marknadsföringsnätverk som t.ex. Adtraction där man hittar olika företag som är intresserade av att synas på webbplatser med bra innehåll och trafik. Många annonsörer betalar riktigt bra så här finns det chans att tjäna stora pengar. Tänk på att välja annonser som passar innehållet på din webbplats. Det ökar dina chanser till stora inkomster.

 

16 May 2012