Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering Recension av sokmotoroptimering.nu

En av nykomlingarna i sökresultatet på den prestigefyllda söktermen sökmotoroptimering är www.sokmotoroptimering.nu. Hela siten verkar vara ett ett lekfullt och lyckat experimentjobb, även om en liten diskret annons visas för dem som kan vilja köpa sökmotoroptimering.

Att siten är ett experiment visas även av att det fortfarande finns flera halvfärdiga artiklar och att den stora och ambitiosa ordlistan om sökmotoroptimering inte ens är halvklar. Vidare har siten flera intressanta experiment men resultaten redovisas tyvärr inte alltid. Förhoppningsvis är dessa inte hemliga utan ligger bara i kö för att skrivas. Språket är dessutom av tveksam kvalitet även om en del uppdateringar verkar göras för att åtgärda detta lite sporadiskt.

Angående sitens framtid på söktermen sökmotoroptimering finns det ett par saker som talar för att den blir en långvarig konkurrent till topp-placeringarna. Den handlar nämligen helt och hållet om just sökmotoroptimering snarare än att bara försöka sälja tjänsten.

Gå till siten: Sökmotoroptimering

1 Feb 2011