Rabattkod: Övningsbok Högskoleprovet 2013

Rabattkod Övningsbok inför högskoleprovet 2013Ska du skriva högskoleprovet 2013? I sådant fall har vi ett ypperligt tips för dig, nämligen att köpa en övningsbok som är specialanpassad inför högskoleprovet 2013. Vi har till och med fixat fram en rabattkod som du kan använda vid beställning för att få din övningsbok hela 10% billigare.

Varför övningsbok? Enbart med hjälp av en övningsbok kan du på bästa sätt förbereda dig inför högskoleprovet 2013. Det är bara på så viss som du kan få experttips, pedagogiska förklaringar och ett upplägg som följer det riktiga provets upplägg. Det är helt enkelt det enda sättet för dig som vill lära dig allt som finns att kunna om provet!

Vad innehåller boken? Boken innehåller 214 sidor fullproppade med matnyttig information. Den är uppdelad i två större block, det ena som handlar om det verbala blocket, det andra om det kvantitativa blocket. Bokens upplägg följer det ”riktiga” högskoleprovets upplägg och du övar på riktiga uppgifter och får smarta lösningsknep serverade för varje delprov av högskoleprovet 2013.

Hur får jag rabatt? Ja, vi utlovade som bekant en rabatt för dig som skulle ge dig övningsboken inför högskoleprovet 2013 till rabatterat pris. Det är faktiskt väldigt enkelt att utnyttja denna rabatt, gör bara följande:

1)      Besök www.högskoleprovet.se

2)      Klicka dig fram till beställningsformuläret

3)      I slutet av formuläret kan du ange rabattkod

4)      Där ska du ange HSP10

5)      Slutför beställningen

Så enkelt köper du alltså övningsboken inför högskoleprovet 2013 till rabatterat pris – ange bara rabattkoden HSP10 vid beställning!

28 Nov 2012