Nya handtag till ditt kök

HandtagIbland händer det att man vill fräscha upp sitt kök, men utan att göra några jätteingrepp. Då kan det vara läge att köpa nya handtag – det är ett billigt, enkelt och relativt smärtfritt sätt att piffa upp ens gamla kök på. Trots allt är en större köksrenovering ett väldigt dyrt projekt som tar mycket tid, och om köket bara har enstaka kosmetiska defekter är det ofta onödigt att byta ut allting från A till Ö.

Det kan räcka med att bara byta handtag, eventuellt även genom att kombinera detta med att måla om köksluckorna. Hur som helst, ta en titt på ditt kök och försök visualisera huruvida nya handtag kommer kunna piffa upp köket. Bestäm dig även för om du vill göra andra arbeten, som måleri eller liknande. Det är ingen idé att köpa nya handtag till ditt kök om du först efteråt bestämmer dig för att måla köksluckorna – då är det lätt hänt att det inte alls blir så snyggt som du tänkt dig.

Att byta ett handtag till köksluckan är hur som helst inte alls svårt, det tar kanske fem minuter eller mindre, så det finns ingen större anledning att skjuta på detta när du väl har bestämt dig – köp nya handtag till ditt kök och sedan är det bara att köra på och snygga till ditt gamla kök!

21 Mar 2012