Körkortsfrågor och körkort teoriprov online

körkortsfrågorNumera är det enklare att klara sitt teoriprov för körkort eftersom det numera går att plugga körkortsfrågor på Internet.

Man behöver inte slösa tid på att sitta på sin trafikskola eller körskola där man är inskriven utan man pluggar istället alla körkortsfrågor på nätet.

Dessutom brukar de gamla häftena med körkortsfrågor som trafikskolan erbjuder vara gamla och sällan uppdaterade till att spegla det riktiga teoriprovet som man numera skriver hos transportstyrelsen.

Körkortsfrågor och Teoriprov

Den absoluta bästa sidan på nätet som erbjuder körkortsfrågor är www.korkort.se

Dom har körkortsfrågor och teoriprov för bil motorcykel och EU-moped körkort. Dom är dessutom kända för att alltid ha de allra senaste körkortsfrågorna vilket även framgår tydligt från kommentarer i deras forum från kunder som tagit körkort med hjälp av deras körkortsfrågor.

Teoriprovet består av 65 körkortsfrågor och för att bli godkänd och få sitt efterlängtade körkort måste man svara rätt på mins 52 av de 65 körkortsfrågorna som transportstyrelsen teoriprov för körkortbestår av.

This entry was posted in Utbildning online and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Körkortsfrågor och körkort teoriprov online

  1. Peter says:

    Jag använde mig av körkort.se när jag tog körkort förra året och klarade mitt teoriprov på första försäket, kan varmt rekomendera den tjänsten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>